Hej!

Jag heter Patrik Siredal och det här är min sajt.

Om man skulle sammanfatta mig i en kort mening skulle den handla om text. Jag både jobbar med text och skriver text på min fritid. Har jag alltid skrivit? Ja, i stort sett sedan jag föddes.

Jag bor i Helsingborg, umgås med min fru, försöker skriva min första roman, läser, fotograferar, spelar gitarr, lyssnar på musik, reser, snorklar, klipper gräset, dammsuger, inreder, tränar, promenerar i naturen, längtar, våndas, äter, sover och slutligen dör. Jag tar inte gift på att jag beskriver det i rätt ordning, men ungefär sådär ser det ut.

Och så jobbar jag. För att ha råd med allt det där andra och för att det faktiskt är roligt. Just nu är jag head of copy och redaktionschef på Prisjakt, där jag brottas med egen text, andras text, strategisk text, storytelling, varumärke och kommunikationskoncept. Dessutom försöker jag vara en engagerad chef som får mina medarbetare att göra något riktigt bra.

Jag har koll på kommunikation, redaktionellt innehåll, innehållsstrategi, fotografering, trycksaksredigering, sökmotoroptimering och projektledning. I bagaget har jag goda språkkunskaper, psykologi, historia och juridik. Men även erfarenheter från restaurang, hotell och spritmonopol.

Nog om mig.

Välkommen hit!

Patrik Siredal
+46 709 92 31 42
patriksiredal@gmail.com
linkedin.com/in/patriksiredal
facebook.com/papelito
instagram.com/patriksiredal
instagram.com/patrikpapelito
flickr.com/photos/patrikpapelito/