Vad som biter på mörkret

28 november 2006 | Gammelhögen | 0 Kommentarer

Det borde vara Apotekets ansvar att tillhandahålla sol på burk. De säljer ju motkraft mot solen i form av solskyddskrämer. Och om de någon gång tar sitt ansvar kommer jag att köpa ett par burkar för att ha hemma och mumsa på dagar som dessa, då natten börjar klockan två på eftermiddagen.

Jag livade upp mig med hjälp av teater både på lördagen och söndagen. För första gången var jag på ett studentspex, på Medicinarspexet. Som teater men med mer medverkan av publiken. Medicinarspexet 2006Och det var riktigt bra och de allra flesta medverkande var superskickliga. Jag ångrar lite att jag inte har gått på fler spex i mina studentdagar här i staden. På söndagen var det teatersport slash improvisationsteater på Norrlandsoperan. Helt improviserad föreställning och även detta var hur kul som helst. Det är ting som denna som gör att jag får hoppet om människan tillbaka, när jag ser med egna ögon och i förenklad form hur mycket fyra människor kan skapa av ingenting. I olika teatersportgrenar tävlade de mot varandra och improviserade till och med en ny sång av Winnerbäck, om exstatsminister Persson. Rekommenderas varmt för alla som trodde att en välregisserad dokusåpa på tv är det bästa man kan få här i världen.

Kanske är det jag som är lättroad, men lite kulturell teater på helgen och även den mörkaste polarnatt ljusnar för ett ögonblick.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *