Patrik äntrar bloggens värld

29 augusti 2005 | Gammelhögen | 2 Kommentarer

Så var det dags. Nu för tiden duger det inte längre med en hemgjord hemsida utan nu ska det vara blogg om det ska vara något. Jag har också anammat trenden, av diverse olika anledningar. Men lite konservativ är jag och behåller några sidor från min gamla hemsida, så att min nya blogg får lite hemsideskänsla också :) Också har jag försökt göra det lite mer personligt, inte så där standardiserat som det brukar vara ibland. Det tar lite tid innan alla gamla sidor har flyttat in här, men så småningom kommer det här vara mitt kompletta hem på det stora nätet.

Må bloggen/hemsidan leva ett långt och lyckligt liv!

2 Kommentarer

  1. Din kära granne

    Patrik! Vad fint det är! Jag blir Så stolt över dig! :D

    Svara
  2. papelito

    tack kära granne :) det värmer verkeligen i hjärtat

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *