Bästa uppfinningen på länge

27 september 2005 | Gammelhögen | 0 Kommentarer

Det blinkade till och jag hade fått ett meddelande på msn. Det var skånenationare A som hade gjort en fantastisk upptäckt och delade med den av sig till mig, nämligen Pandora.com. Jag surfar dit, omedveten om vad det är jag strax ska upptäcka, men det ska ni snart få höra mer om…

Först tänkte jag berätta lite om vad som händer häromkring. Det är tenta på fredag och jag håller på och värmer upp, slipar mina argumentationsmetoder och kollar över mitt faktaunderlag. Det ska nog fixa sig tror jag, om det inte visar sig att herr lärare är ovanligt hårt för att vi har fått tentafrågorna i förväg. Hur det än blir med resultatet känner jag mig lugn och inte alls lika uppstressad som för en vecka sedan eller som förra gångerna vi har varit på väg mot tenta. Bra, känns det.

Annat som hänt är att jag jobbat på Nationernas Hus i lördags, när nationen hade Club Skåne, dvs. en vanlig nattklubbskväll fast med skåningar som jobbar. Det var meningen att vi skulle haft togaparty lite tidigare på kvällen, men bara en person anmälde sitt intresse till det så det blev liksom inte av. Det verkar finnas en ovilja att vara med på saker, eller så har vi bara inte nått ut med informationen. Om fallet är det sistnämnda är det jag som ska råda bot på det till nästa gång, eftersom jag blev invald som pr-mästare i nationen på gårdagens årsmöte. Det betyder att det är jag som håller i informationsspridningen och då ingår även att hålla koll på nationens hemsida, som jag egenhändigt snickrat ihop. Dessutom blev jag placerad/placerade jag mig på skattmästarposten, där man har hand om pengaflödet. Mycket att fixa med blir det alltså.

Men tillbaka till det här tipset jag fick via msn, Pandora.com. Det är en helt underbar uppfinning som går ut på att du skriver in namnet på en låt eller en grupp som du håller av, och sedan får du en egen radistation som spelar musik som liknar den du gillar. Och det funkar! Jättebra sätt att hitta nya favoriter på, ifall du tröttnat på att lyssna på samma gamla musik för femtonde året i rad. Så surfa dit genast och njut hela dagen!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *