Vid tallbarr i halsen – krossa glaset

28 november 2005 | Gammelhögen | 4 Kommentarer

Det blev ett ganska kort besök i Stockholm men ett desto längre i Uppsala. Men så är det när tre viljor ska kombineras till en weekendresa. Men så här i efterhand tror jag inte att det gör något, för Uppsala var en trevlig stad må jag säga. Den överträffade mina förväntningar och jag är möjligen lite beredd att göra en transferering av mig själv dit en vacker dag, när Ume återigen står mig upp i halsen och kväver mig med sina tallbarr och björklöv. Men en termin till är det i alla fall tänkt att jag ska genomlida här i norr.

Med risk för att det här utvecklas till ett tacktal skulle jag vilja be att få tacka E och E för en trevlig helg i Svealand. Jag skulle också vilja tacka E:s syster och hennes pojkvän för gästfriheten. Däremot skulle jag inte vilja tacka klantvintern som frusit min cykel till ocykelbarhet medan jag varit borta. Nöjet med att cykla i lägsta växel utan möjlighet att växla upp till högre växel är något begränsat.

Till helgen kommer goda vännen N från Helsingborg och hälsar på här uppe. Jag sitter och luskar på vad Ume kan ha att erbjuda en människa som aldrig varit i stan förr och det är minsann inte mycket jag kommer på. Det är det fula centrumet och det dassiga universitetet som erbjuder största sevärdhetsvärde antar jag. Och så får jag bidra med lite av min egen attraktionskraft också, så att besöket inte blir helt platt fall.

Jag inser att det här var en relativt dålig reseskildring men om jag får tid en dag så berättar jag lite mer :)

Papegojan: när får tid..när får tid.. du får aldrig tid.. tid tar man.. kommer inte… ta tid eller dö.. tid eller död..

4 Kommentarer

 1. Rita

  Du får ta in cyckeln och tina upp den, så kanske växlarna kommer tebax?

  Svara
 2. papelito

  rita: ja, jag tror den behöver lite ömhet i mitt hem ett tag för o krya på sig.. idag har även tramporna slutat fungera, bara snurrar runt utan att nåt händer.. stackars cykel *snyft*

  Svara
 3. Gnosan

  Hej hej ….Ni kommer säkert hitta på någonting kul att göra i helgen ;)!
  Om inte annat får ni laga din cykel..ler*
  Önskar dig och dina vänner en fortsatt go fredag och helg!

  Svara
 4. papelito

  gnosan & rita: vill upplysa om att min cykel mår något bättre efter att jag låtit den sova inne i min lgh över natten.. nu kanske den funkar några dagar, sen behöver den tas in i värmen igen så att d frusna hjärtat tinar o ger mej lite cykelkärlek.. tack för tipset rita! o gnosan, trevlig helg på dej m! hoppas du hittar på nåt underbart trevligt att göra, som förgyller din vecka!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *