Mot Stockholm och Uppsala

24 november 2005 | Gammelhögen | 2 Kommentarer

Nu är det dags att åka ner till Stockholm och Uppsala. Ska sova en natt hos E:s syster i Uppsala och en natt på vandrarhem på Långholmen, Stockholm. Sista natten vet vi inte vad som händer än. Jag ska vinka på kungen, kolla på människor och kanske åka lite tunnelbana, sen kommer jag tillbaka upp till min dator i skogen och berättar!

2 Kommentarer

 1. Gnosan

  Jag vet vad ni ska göra , gå ut och sjung karaoke!!
  JÄTTEKUL!

  Svara
 2. papelito

  gnosan: vi fundera faktiskt på d, eller jag iaf, när vi gick förbi en karaokebar i uppsala, men d blev inte av.. synd, för om nån gång e ett bra tillfälle att sjunga karaoke så e d nog i en främmande stad där man inte behöver skämmas lika mycket.. :) trevlig vecka!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *