Ont i högerhanden, men det känns bra

18 november 2005 | Gammelhögen | 14 Kommentarer

Med ordentligt ont i högerhanden är det snart dags att gå på fest. Ordförande S har inflyttningsfest i sin nygamla lägenhet. Fyra och en halv timme har jag skrivit på omtentan idag, sexton sidor blev det, på tre frågor. Den vanliga ångesten infann sig så klart före men nu efteråt känns det bra. Bedrägligt det där, att det känns bra, för förra gången så kändes det också bra men då gick det som det gick. Men då skrev jag minsann inte sexton sidor. Jag undrar om det är kroppens försvar mot motgångar, att det känns bra istället..

Till helgen ska jag åka till Stockholm med E och E. Det ska bli himla trevligt att se något nytt. Se lite storstadsfolk och stora byggnader, inte bara tallskog och toppluvor. Och så ska jag se om jag stöter på ett par vinterskor där nere, för här i Norrlands huvudstad verkar det helt omöjligt att få utfört en sådan bedrift. Antingen är det modell sommar eller så är det modell bergsbestigare. Varför är det ingen som tillverkar skor som både är snygga och varma? Vem vill klampa runt i ett par gigantiska kängor när det enda man ska göra är att glida nerför backen till skolan? Och vem vill ha ett par ofodrade höstskor när man ska cykla ner på stan till Systemet? Det känns som att den här norra delen av världen inte riktigt räknas när det kommer till skoproduktion.

Annars händer..
Plugg händer. Hela tiden. Nu när omtentan är avklarad måste jag ta igen allt som jag missat att läsa in under de två veckor det tagit att plugga till omtentan. Det eviga häcklöpningsloppet fortsätter, med reklamavbrott för julen snart.

Och sist men absolut inte under några omständigheter minst vill jag berätta att jag är kär.
Kär i J.
Hon påstår att hon är kär i mej också.
Puss på dej J!

14 Kommentarer

 1. E

  Får hoppas det gick vägen för dig denna gång! Annars måste jag kanske börja undra vad du gör på kvällarna då du påstår att du pluggar och inte har tid att prata :P

  Ska bli så kul att vara i stockholm med dig å E, är riktigt peppad :)
  Du får hälsa kärleken från mig. Ha de bäst å så syns vi snart!

  Svara
 2. J

  Jag är kär i dig med! Inget påstående utan sanning!

  Svara
 3. papelito

  e: ja, d ska bli riktigt skoj o skönt! ska ringa o boka vandrarhemmet nu, hoppas dom har plats..

  j: himla mysigt hörrudu! :)*

  Svara
 4. Gnosan

  Jag tror det verkar kärlek banne mig…Va gulligt!
  Kärlek-magiska pirr, finns det nåt bättre…

  Lycka till er båda.

  Fortsatt go lörda o helg!

  Svara
 5. papelito

  gnosan: nä, jag tror inte d finns nåt bättre, tror du? :) hur fungerar saker för dej rent allmänt sett? hoppas allt e så bra som d kan va.. trevlig helg på dej oxo! kram

  Svara
 6. Zarah

  jag ar sa glad for dig min van, du har smittat din karlek anda hit, jag haller pa att bli kar med :)

  Svara
 7. papelito

  zarah: haha, shit! kan d va så? jag unnar dej d isf :) o kom ihåg o inte jobba ihjäl dej, d gör så ont.. pok

  Svara
 8. Fd. Grannen

  Papelito! Jag blir alldeles varm inuti när jag läser att du är kär. Det är så himla gulligt så jag tror jag dör.
  Vad tusan ska du till stockholm att göra?? och vem är egentligen E och e? jag fattar ignenting, det säger jag nu.
  Vi hörs och pusssa mycket på j! ;)

  Svara
 9. E

  Men Fd. Grannen. E är ju jag och ingen annan. E från S, och den andra E är också från S.

  Papelito, du får sluta sova bort dagarna, de är inte hälsosamt! Ska allt se till så du inte sover för länge nu i helgen =) Vi syns snart!

  Svara
 10. papelito

  x-grannen: dö inte, jag har inte tid o komma på din begravning just nu ;) men E o E e känner du ju.. du har träffat den ena mer än den andra.. o i sthlm blir d semester, nya perspektiv vetdu..

  E: d e hälsosammare att sova på dagarna än att inte sova alls ska jag få be att berätta :) jag har bara förskjutit dygnet en aning, sånt som händer.. men du, när du nu har ringt o bokat boende, hoppas att du bokat rum m bubbelpool, för jag har ett nyuppstått behov av att sitta o slappa i en bubbelpool.. :)

  Svara
 11. E

  Haha tror inte min syster har nån bubbelpool, tyvärr… Jag har fixat ett boende hur många har du fixat? Då borde du alltså fixa en natt också, så får andra E fixa en natt så har vi alla fixat en natt, pabam allting löst =P

  Bubbelpool och bastu skulle vara trevligt, de håller jag med, får se hur vi löser de där, lätt att de blir lite dyrt om vi ska ha allt för lyxigt vettu!

  Aja sov gott!

  Svara
 12. Gnosan

  Tekniskt sett så är läget helt okey..ler* Kärleken spirar !
  Det är huvudsaken, va rädd om dig / om er…mvh G
  OM Kärlek sjunger Lemarc om i tv rutan den 3 e december, gissa vem som är med då ?

  Svara
 13. papelito

  gnosan: tekniskt sett? va menas m d? :) bra att kärleken spirar iaf tycker jag.. alla e värda lite kärlek… o menar du att du snart blir en såndär som har rört vid nån som vatt i tv igen?? d e ju fantastiskt! kram

  Svara
 14. Gnosan

  Tekniskt sätt jag vet itne riktigt vad du mena rså nu blir det
  nytt svar: Jo, jag kan jag röra mina ben och armar.
  Den 3e , du får kika om det är ngn där i rutan som
  du tror , att du kanske känner igen ;)!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *