Om inget speciellt

1 januari 2006 | Gammelhögen | 2 Kommentarer

Det tråkigaste man kan prata eller skriva om är vädret. Ibland fungerar det som gränsöverbryggande om man inte har något annat att prata om, men man kan ifrågasätta värdet av att prata bara för pratandets skull, eller skriva för skrivandets skull. Jag påstår inte att min blogg är intressantare än någon annans, knappast, så därför blir det nu en mycket kort fundering över vädret :)

Vädret i Skåne är sensationellt. Så här mycket snö har vi inte haft i landskapet på flera år, eller på jättemånga år om ni så vill. Uppe i Hässleholmstrakten kom inte den bil som skulle hämta oss och köra oss ut till stugan i skogen upp för en backe för att det var för halt. Det var snöstorm, påstår vissa. Annars var vistelsen med nationen i stugan helt underbart trevlig. Det blir nog en liknande nästa år, om jag kände av vibbarna rätt. God middag, trevligt folk, varm bastu och kall snö att rulla sig i.

Jag firade nyår med J, en lugn nyårsafton med middag hem-hemma och promenad i stan och sen en betraktelse i hur galna fulla människor med raketer kan vara. Varför tappar människor sin riskbedömning och skjuter sina stora raketer en och en halv meter från sina små barn? Vad händer om det blir tekniskt fel på raketen och den aldrig lyfter? Då blir det nog värre än för den lilla killen som linkade hem med knäna mot varandra för att byta byxor!

God fortsättning på det alldeles nya året!

2 Kommentarer

 1. Rita

  Fulla tappar all sans och balans, inte bara när det gäller raketer! Några grannar här hade rena fylleslaget igår,,, och idag är det totalt kalabalik över alla skandaler dom lyckades med!

  Önskar dej en riktigt bra fortsättning på detta nya år, och att dina studier lyckas dej väl!

  Svara
 2. papelito

  rita: inte så bra o börja nya året m skandalutredningar! tror att många gör d tyvärr, men d e kanske bättre, för då har man sänkt ambitionsnivån för nya året rejält o får inte sån prestationsångest över hur duktig man ska va?

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *