Ett riktigt kort inlägg

7 januari 2006 | Gammelhögen | 8 Kommentarer

Jag fick tag på en flygbiljett till Umeå i sista stund, tydligen kan man boka sista minuten-biljetter på hemsidan, annars hade det varit en heldag på Ängelholms flygplats och Arlanda som gällt. I morgon 17.30 åker jag tillbaka till skogsbygden, men det känns faktiskt bra, känns som att mitt liv finns där uppe. På fredag är det inlämning av hemtenta som gäller och efter det är jag färdig med min tredje universitetskurs, Historia A.

Och så blev det här mitt kortaste inlägg någonsin tror jag.. :)

8 Kommentarer

 1. Din fd. Granne

  Åhåjaja…. jag får välan vinka åt dig när du flaxar förbi då… :´-( stackars, stackars mig… Skäms på dig riktigt mycket som tar snabbaste vägen hem och inte hälsar på mig på vägen … som straff yrkar jag på att du kommer hit o hälsar på mig lite senare istället! :)
  Saknar dig!

  Svara
 2. Rita

  Trevligt med korta inlägg åxå!

  Svara
 3. papelito

  min fd granne: jag kommer absolut o hälsar på dej lite senare, men d här jullovet va ju så fruktansvärt kort! du får vinka uppåt luften, för jag flyger förbi dej.. kram kära vän

  rita: :)

  Svara
 4. Gsan

  Kort: Tja hur e läget? Grattis till tentan! Allvarligt talat försökte jag skick en nyårshälsning vi mail…men hittade inte ngn mailadress…synd om dig ler*
  jag mår jättebra, förstår att du varit en smula orolig för min själ ;)! vågar må bra och välja väg. Det dröjer med ny blogg*men oss emellan…Rita close your eye´s ….tänkte fira mitt februari med en ny …vad den kommer heta? …..kanske skulle utlösa en namntävling …..men , det blir vad det blir , nåt mänskligt och läsbart, vanligt utan krimskrams och krusiduller* Liksom* om du fattar……;)!

  Svara
 5. Gsan

  Utlösa?? ska absolut vara….UTLYSA…,Im to bad Im so very sorry.*
  Stavfel är en av mina stakraste sidor ;)!

  Svara
 6. Gsan

  Grattis …nu ? hmm DU komer såklart att fixa det!
  Optimistiskt …..Kognitiv terapi YOU name it ..
  DU ÄR BRA; YOU CAN DO IT!

  korta inlägg men …bra intesant?
  Bus …..ahhhhhhh lite skojigt ska man ha *

  Svara
 7. papelito

  gsan: haha.. va gör du? :) o va har hänt m ditt namn förresten, har några bokstäver bara försvunnit där mitti?? känns bra att du ska börja blogga igen, inte bra att bara sluta upp sådär tror jag, nånstans måste man göra av sina tankar ju! ska försöka fundera på ett namn åt dej..även om jag inte tror att jag kommer på nåt bra :( men ett försök e aldrig i onödan :) kram!

  Svara
 8. Rita

  Gsan, nu blev jag sur,,, varför skall jag stänga ögona?

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *