”Tillbaka till framtiden, ja”

6 februari 2006 | Gammelhögen | 4 Kommentarer

Om man gör allt lite snabbare, diskar, läser, umgås, äter, då borde man tjäna jättemycket tid på en dag, tid som man kan använda till något nyttigt eller bara slappa bort, för slappa det behöver man det också. Jag testade det när jag diskade nyss, och det fick mig att påminnas om min tid på Donkan, stressigt som aldrig förr. Frågan är om det ökade vardagstempot får en stressande effekt eller verkligen skänker en känsla av att få lite tid över.

När jag hade varit och spelat Mario Cart hos E i Skellefte i helgen och steg på direktbussen på busstorget för att åka hem till Ume igen och la fram pengar till chauffören, då sa han ”tillbaka till framtiden ja,” och tryckte ut en biljett. Man kan undra vad han menade med det.

4 Kommentarer

 1. lolos

  Jag skulle velat följa med på turen o se vart den slutade. Där slutstationen var skulle da alltså vara början på den nya framtiden.

  Svara
 2. enifesoj

  Hej! Jag skulle vilja se lite mer gula glädjegubbar på din frontsida. PUSS!

  Svara
 3. papelito

  lolos: den slutade i ume :) där ser man hur olika perspektiv man kan ha på saker o ting :p

  enifesoj: asså.. d e inget som bara kan uppstå ur tomma intet.. just nu e d lite tungt tycker jag, därav inte så många glädjegubbar.. men en puss från dej får i alla fall de två glädjegubbarna att bli tre.. puss!!

  Svara
 4. enifesoj

  UNDERBART!! Härlig start på helgen med tre glada gubbar!! Ha det wonderful söderut i helgen, jag kommer att sakna o längta! PUSS

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *