Ingen fot på Fysikgränd

27 maj 2006 | Gammelhögen | 2 Kommentarer

Datorproblemet är delvis löst. Jag har fått ut alla viktiga filer tack vare den snälla personalen på Umdac på Umeå universitet. Däremot fungerar fortfarande inte datorn, trots att M:s pojkvän D gjorde ett tappert försök att återställa det jag hade pillat sönder när jag försökte laga den själv. Men även om D lyckades laga det jag pillade sönder (tack!) så återstår själva grundfelet, som ledde till att jag började pilla med datorn. Jag ska göra ett par försök till, sen åker den ut genom fönstret!

Det har varit och är brännbollsyra i stan. Polishelikoptern hovrade över Fysikgränd hela kvällen igår för att bevaka alla fyllostudenter uppifrån. J:s trappuppgång är nerpinkad och nerspydd och jag vet inte om jag vill sätta min fot på den där gränden igen förrän efter sommaren.

Det är en vecka tills jag åker hem med nattåg, hem till jobb och slit men kanske även till lite förlustelse framåt augusti. Hur vindarna än bär är det skönt att de blåser lite annorlunda i Hbg än i Ume.

> VK: krönikör om brännbollsyran
> VK: ”Bränder och fylla kantade brännbollsfesten”

Uppdaterat 29.5.2006:
> VK: ”Fysikgränd sorglig syn dagen efter”

2 Kommentarer

 1. Excessa

  Gott att dina arbeten kunnat räddas! Snälla personer, oavsett var de jobbar, är Guld värda!

  Nä, kasta in ut datorn genom fönstret är du snäll.. den kan ju råka hamna i huvudet på någon oskyldig student då.. hehe *retas*

  hmm.. hade nästan tänkt våga bju dig på en dag med en massa lyft av flyttkartonger.. fast nu vågar jag inte eftersom du ska ner till Hbg.. ;-)

  Hoppas o önskar att Din sommar blir en underbar sommar! :-)
  Kram!

  Svara
 2. papelito

  excessa: okej, jag lovar, jag ska inte kasta ut datorn genom fönstret, jag ska pilla sönder den ännu mer och sortera var sak för sig så att det inte förstör miljön eller så, eller förstör någon människa som du föreslår.. om jag nu inte lyckas fixa den på något besynnerligt sätt vill säga…

  så du ska flytta? det låter jobbigt.. anledningen till att jag bor där jag bor är just att jag inte orkar flytta :) och då får 25kvm ändå inte plats med så mycket grejor (eller kanske ryms det ganska mycket ändå, är jag rädd).. hoppas det går bra med flytten hur som helst!

  och att du får en bra sommar oxå! kram

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *