Ett ljus för hösten

20 oktober 2006 | Gammelhögen | 6 Kommentarer

Snö utanför fönstret
På väderkartan närmade sig det stora molnet med jämna steg söderifrån. Och idag drabbade vintern Umeå. Redan igår kväll formade jag min första snöboll för säsongen och nu är marken täckt av ett jämnt vitt lager. Det luktar vinter utanför dörren. Jag tände ett ljus för minnet av hösten.

6 Kommentarer

 1. Frk Jonsson

  Åh, snö… shit papelitis. jag blir alldeles nostalgig. kommer ihåg i fjol. shit det var inte roligt då. Draken, vem är draken? vet inte du OM att drakar är de goda här i världen?!

  Svara
 2. papelito

  jonsson: hej! snällt av dej och skriva en kommentar, trodde du hade gett upp bloggvärlden helt och hållet! om jag får säga vad jag tycker så borde du starta en ny blogg, jag vet ju som inte så mycke om va du håller på med nuförtiden.. och drakar är inte goda, inte de drakarna jag syftar på iaf..

  Svara
 3. Enifesoj

  SNÖ SNÖ SNÖ…nu är snön borta men nu är det svinkallt istället, vart tog den fina sommaren vägen PP?????

  Svara
 4. papelito

  enifesoj: sommaren blev oxå trött på vintern.. gick och gömde sig..

  Svara
 5. Zarah

  sno later mysigt, jag langtar hem till sverige nu.
  sorry om vi va lite Tipsy och jobbiga nar vi pratade med dig i fredags, vi hade varit pa oktoberfest :)

  ses om nagra veckor.

  Kram Z&B

  Svara
 6. papelito

  zarah: hehe..det var roligt att prata med er, även om ni inte var så klara och redliga :) ska bli kul att träffa han där b i jul! ta hand! kram

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *