Det kryper sakta fram söderifrån över landet

26 oktober 2006 | Gammelhögen | 0 Kommentarer

SMHI utfärdar klass 3-varning (printscreen från smhi.se)Det är vindstilla ute. Jag har varit i affären och handlat mat inför imorgon. Solen har visat sin goda sida över staden idag och om det inte var för att vi lever i ett modernt samhälle där information sprider sig som pollen i luften så kunde man tänka sig att imorgon skulle vara en lika vacker tidigvinterdag. Men nyheterna på tv förmedlar andra budskap, och på kartorna ser jag att ovädret kryper sakta fram söderifrån över landet, som ett öde som inte går att undvika. Det kryper allt närmare Umeå och imorgon på dagen är det här med full kraft. Smhi har utfärdat en klass 3-varning, vilket innebär att det är riktigt oväder på väg. Snö, regn, storm, trafikkaos. Jag tar det som att naturen synkroniserar sig med den kommande tentan på lördag.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *