Semester från semestern

16 mars 2007 | Gammelhögen | 2 Kommentarer

På måndag börjar det två veckor långa vårlovet för oss som har betalat för en termins studier. Det är lite som att ha semester från semestern. Planen är att åka skidor andra veckan, kanske hyra en lägenhet och riktigt sätta mig in i pisternas problematik. Första veckan har jag inte riktigt kommit underfund med vad jag gör men det har diskuterats kring besök i några norditalienska städer, kanske en tur till Schweiz också. Nu till helgen blir det skidåkning i Avoriaz, nordöst om Annecy.

Mitt föredrag om Olof Palme gick bra. Läraren tyckte samma sak. Det känns skönt att ha det överstökat. Ganska nervös var jag innan men det var egentligen inte så farligt som jag hade föreställt mig. Dock är det inte lika lätt att finna sin väg under tiden som man pratar på franska som det är på svenska, vilket gjorde det hela lite mer komplicerat. Men det är en bra erfarenhet. Och för sex veckor sedan kunde jag inte säga många ord på franska. Jag kanske får valuta för mina pengar i slutändan ändå, I hope.

2 Kommentarer

  1. Enifesoj

    Tjooohooo! Hoppas du får två fina veckor på vift i pisterna och i södra delarna av Europa. Snart bär det av i Swebus till Malmö och after work med tjejerna! PUSS J

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *