Lite dålig tajming

2 augusti 2007 | Gammelhögen | 3 Kommentarer

Jag försöker träffa C så mycket som det går, för att jag vill att det ska hålla i höst när jag flyttar till Stockholm. Det är inte direkt bästa tajmingen att vi har träffats nu, när båda jobbar som galningar och när jag ska åka iväg till huvudstaden.

Ett inlägg bara för att det var länge sen sist, som en liten sammanfattning av nuläget.

Men dålig tajming är ibland inget man kan råda över och istället något man måste leva med. Därför känns det bra att träffas så mycket som möjligt nu, för att ha någon slags gemensam grund att stå på när hösten blåser upp till stormdans om någon månad, som ett sätt att motverka dåligtajmingen.

Och det har blivit en enda fest under sommaren, på midsommar. Jag börjar tro att jag på allvar har slutat festa. Kanske lika bra det, för i höst på nykterhetsrörelsens skola blir det ingen alkohol, lika bra att vänja sig. Fest och alkohol är ju annars en ganska accepterad kombination. Jag funderar varför det bara har blivit en och kommer fram till att det beror på jobbet, på C och på mig själv. Ibland är det fest när jag jobbar. Ibland vill jag träffa C och hon vill träffa mig. Men för det mesta känner jag bara inte för det. Jag vill göra andra saker än att dricka mig full och prata nonsens. Det finns så många andra roliga saker man kan göra, de kräver bara lite mer planering. Tyvärr är det inget jag är bra på för tillfället och vet heller inte hur jag ska kombinera det med min strävan efter att leva i nuet.

Och hösten spelar som sagt upp sin första takt inom kort. Och då är sommaren 2007 över för alltid, förgången och begravd, om några år ihågkommen som sommaren jag jobbade bort men även träffade C, två ting i djup kontrast. Det förstnämnda vill jag helst få ett slut på snart och det sistnämnda hoppas jag bara att det är början på. De två kämpar om min tid och den klassiska kampen mellan kärlek och pengar fortsätter sitt eviga slagsmål. Den fortsätter i höst, när jag ska skapa mig en framtid som journalist.

Livet är en strid, som min mormor brukar säga…

3 Kommentarer

 1. agnetschen

  livet är en strid. en strid är en kamp. en kamp är en slags (arbetshäst), alltså är livet en häst. :)

  Svara
 2. papelito

  tack agnetschen, det var dit jag ville komma :p

  Svara
 3. agnetschen

  0:) jag förstod det. Jag skickar en faktura på det. :)
  Kram!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *