Påskliljor

28 april 2008 | Gammelhögen | 5 Kommentarer

Jag har plockat påskliljor åt C. Jag vet att det är fult av mig att ta dem, de är trots allt planterade. Men de växer överallt i skoldalen och jag tog dem faktiskt från en plats där ingen skulle märka att de är borta. Hur som helst så är det för en god sak. Jag ska ju ge dem till C för att hon finns i mitt liv.

Jag ska ge dem för att det var förra sommaren vi träffades och för att det snart är sommar igen. Vi bodde ihop halva förra sommaren, i år blir det hela. Därför ska hon få dem när hon kommer till Stockholmstaden klockan sex imorgon bitti.

Då jobbade jag på hotellet. Det känns som igår. I år ska jag jobba på Systemet. De verkar trevliga de som redan jobbar där och jag ser fram emot det. Och det är på Söder. Gamla kära Söder. Där jag en gång i tiden sålde snabbmat till den brokiga skaran av Södermänniskor. Jag och C. Hon sålde också snabbmat en gång i tiden och det var där vi lärde känna varandra från början.

Nu är jag alltså tillbaka på Söder. Något kvarter längre söderut och utan C. Men hon och jag har ju mer gemensamt nu än en simpel hamburgerrestaurang. Nu har vi påskliljor gemensamt. Imorgon bitti klockan sex. Sen åker vi till Helsingfors och förlustar oss.

Jag och C. Underbara C.

5 Kommentarer

 1. Lolo

  Vad fin du är. Glad för er skull. Njut å ha det riktigt skoj.
  Fina människor förtjänar varandra!

  Svara
 2. Mamma

  Blev riktigt rörd när jag läste det du skrivit. Du är en väldigt omtänksam kille.

  Svara
 3. C

  Tack för påskliljorna och all kärlek liljorna symboliserar! Puss min underbara P! =)

  Svara
 4. agnetha

  men vad är du för en snåljåp? kan du inte köba blommor till frugan???
  ;-)

  Svara
 5. papelito

  lolo: tack :) vad fint sagt!

  mamma: klart jag är! :)

  c: puss puss tillbaka! :)

  agnetha: det är tanken som räknas din kapitalist!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *