2 Kommentarer

 1. Malin

  Hej Patrik!

  Vad duktig du är som fått så mycket publicerat! Jag är otroligt okoncentrerad för tillfället och skulle vilja ha lite sköna människor som dig bredvid mig just nu och sitta och skämta om piportage fourdjopening. Du kommer väl tillbaks de sista fyra veckorna? Jag måste få träffa dig, för sen vet man ju aldrig när vi ses igen :( Fast i sommar då blir det Tommelilla, Kiviks marknad och shopping på Bo Ohlsson för mig, och då hoppas jag du pallar dig ut från ditt lilla Helsingborg så vi kan mötas upp!

  Kram Malin

  Svara
 2. papelito

  Malin: Malin då! Jag saknar dig också! Klart att vi kommer ses igen. Jag kommer upp till Sthlm efter praktiken, men jag vet inte riktigt hur länge jag stannar. Men jag tycker fortfarande att det är en jättebra idé att träffas i sommar, om du bara pallar dig ut från ditt lilla Österlen ;) Kämpa på på praktiken, du vet att du kan! kramar!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *