Snö på gång

18 september 2005 | Gammelhögen | 6 Kommentarer

Då var det snart dags igen. Jag hittade en artikel om snöfall på vk.se och faktum är att det har varit minusgrader här på natten så det dröjer kanske inte så länge förrän snön ockuperar även Ume. Missminner jag mig om jag påstår att det bara var en månad sedan jag gick i shorts ute? Om jag fick bestämma skulle jag göra så att sommaren varar från början av april till och med oktober, man vill ju inte ha längre vinter än sommar.

6 Kommentarer

 1. Katja

  Vill du ha längre sommar än vinter får du flytta från Sverige. Att du sen flyttade från Skåne upp ”där uppe någonstans” kanske inte ska nämnas, för det gör ju inte sommaren längre direkt. I alla fall inte för din del =P.

  Svara
 2. papelito

  katja: du tror att d e så? :p men att jag bor här uppe kanske gör sommaren lite längre för andra folk som tänker att ”haha, han har redan vinter! ja vi har ju iaf lite sommar kvar här..” ..men som du säger så hjälper ju inte d mej så mycke..*försöker vara positiv*

  Svara
 3. Din kära granne

  Skärp dig. Det kommer vara höst resten av året! :D

  Svara
 4. papelito

  granne: hehe..d kan man ju hoppas..

  Svara
 5. Rita

  Äh, ta du på dej shortsen igen,,du kan väl låtsas det fortfarande är sommar,,,,eller? *skratt*

  Svara
 6. papelito

  rita: jag ska ta o göra d! :D d skadar ju inte att försöka..

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *