7 Kommentarer

 1. Frk Jonsson

  Fina bilder – som vanligt! :) Härligt ni såg ut att ha det på årsdagen- snygg slips! :D Undrar vems den där sparken är förresten, som står i cykelstället??
  Kram!

  Svara
 2. papelito

  jonsson: tack fröken! va snällt sagt :) du får kolla på gården om ni har alla sparkar hemma, så att d inte e nån här som har stulit den o transporterat den på en y-buss uppför kusten ;) kramelikram på dej själv!

  Svara
 3. Frk Jonsson

  Vad är det du försöker säga? Har du snott en spark av oss?? :-o fick du sån blodad tand?? *HIhi*

  Svara
 4. papelito

  kära frk, jag försöker inte medge stöld, absolut inte.. men jag bara menar att ni måste hålla koll på era sparkar så att de inte råkar ut för samma öde som den stackars sparken som står på baltic, ensam o övergiven i en urban miljö, fjärran från bärande isar med vacker natur i omgivningen.

  för övrigt måste framföras att frk jonsson e en uuuunderbar människa som skickar jäääättefina presenter! tack jonsson!! :D :D

  Svara
 5. Frk Jonsson

  Jag tackar för rådet angående sparkarna, ska numera hålla extra koll på dem så att de inte försvinner. Du kanske ska prova lägga ut sparken på blocket.se?? Jag menar den kanske förtjänar ett nytt hem? Eller också får du ta med den när du flyttar hem till det kära Skåne!:D
  Kram min vän!

  Svara
 6. Frk Jonsson

  Papelito. Du borde se över ditt fotoalbum. Jag skulle vara nostalgisk men det verkar inte som att det fungerar. Puss!

  Svara
 7. papelito

  jonsson: hos mej funkar d jättebra..hm..

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *