Hagamannen äntligen fast

30 mars 2006 | Gammelhögen | 2 Kommentarer

Hagamannen har åkt fast. Äntligen.

Det är naturligtvis en lättnad för alla som bor i den här skrämda stan men samtidigt måste det kännas fruktansvärt jobbigt för familjen och alla som känner personen som visade sig vara Hagamannen. Tänk att bo i samma hus som en person man tror att man känner och kan lita på, men som visar sig ha våldtagit och ofredat en rad andra människor. Tänk att den du tror du känner, din sambo, din bästa vän, kan dölja något sådant för dig utan att du misstänker ett skit. Det är skrämmande om Hagamannen får efterdyningar i samhället även efter det att han gripits, i form av att människor inte längre vågar lita på varandra. Kanske är det inte längre den okände mannen i munkjacka som väntar i skogen man är rädd för, utan den man lever närma inpå. Finns det någon trygghet kvar om man inte kan lita på den allra närmaste av individer? Vem ska man då lita på? Man får nog se på Hagamannen som ett sjukt undantag, och fortsätta leva i förhoppningen att de flesta människor innerst inne är goda och ärliga. Det är hur som helst skönt att han åkt fast.

2 Kommentarer

  1. Frk Jonsson

    Herrejösses! är han fast??? Måste genast kolla upp tidningen!!

    Svara
  2. papelito

    jonsson: news travel fast.. men inte t tallträsk/sillviken tydligen :)

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *