En mobiltelefon

4 maj 2006 | Gammelhögen | 2 Kommentarer

Imorgon får jag min nya mobiltelefon. Det är en liten svart sak som kan göra det mesta och jag tror att jag kommer tycka om den mycket, även om jag skäms lite för att jag är en sådan materialist. Men vår värld är ganska materialistisk och det som värdesätts är påhittade värden som egentligen inte spelar någon större roll på det stora hela, som mobiltelefoner. Vad är väl en mobiltelefon mot att känna vinden rycka i kläderna när man står högst upp på ett högt berg med fantastisk utsikt över ett underbart blått hav och böljande gröna ängar… Men kan jag inte stå högst upp på ett berg får jag köpa mig en mobiltelefon.

2 Kommentarer

  1. Enifesoj

    Har du hämtat den??? Har du hämtat den??!!! Kan knappt bärga mig!

    Svara
  2. papelito

    enifesoj: d e bra att du gläds över d som inte kostar dej själv några pengar ;D

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *