Bädda ner

30 september 2006 | Gammelhögen | 6 Kommentarer

Höst på Umeälven

Det har snöat i Skellefte, femton mil bort. Naturen håller på att förbereda sig för den Stora Dvalan. Jag har kollat över inställningen på elementet. Mörkret har redan tagit ett tjuvnyp på dagen och snart drabbar Det Stora Mörkret min lånade stad. Det är dags att bädda ner. Dra täcket runt sig och vägra gå ut. Inte förrän det någon gång i mitten av december lyser ett klart vitt ljus genom fönstret och det är svinkallt ute och skaren över den meterhöga snön glittrar vill jag gå ut.

6 Kommentarer

 1. Gsan

  17+ ikväll , ,medger det är en bit söderut, men skönt Själv vägrar jag vinetr / Kikar förbi tar en paus och ..önskar dig en fortsatt skön helg, mvh G

  Svara
 2. papelito

  gsan: *avundsjuk!* vill du inte byta dina solglasögon mot mitt paraply?

  Svara
 3. Gsan

  Nope*! ler*

  Svara
 4. papelito

  gsan: skit oxå! :)

  Svara
 5. Gsan

  Njuter av solen , värmen , tid nog kommer vintern söderut,…Idag har vi haft en fantastiskt bra dag , i solsken, vädermässigt. Tyvärr är det så att en kusin till ”T ”just klivit av spåret vid en ändstation , för ung…för en sådan resa och det gör att dagarna blir tyngre än vanligt, …Kylan känner vi , men vår sol får värma oss ett tag till, vi behöver den. Kram mvh G

  Svara
 6. papelito

  gsan: det var inte kul att höra :( den som har klivit av har ju klivit av, men ni får stötta varandra så att de som är kvar på tåget kan åka vidare.. när det tar slut för en tar det inte slut för alla.. förr eller senare kommer vi alla fram till vår station och vem skulle vilja åka med för evigt? men det är trist när en person inte hinner åka med så länge.. kram på dej

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *