Snötoppsbergen glittrar

13 februari 2007 | Gammelhögen | 5 Kommentarer

Idag glittrar snötoppsbergen som stora diamanter på andra sidan sjön när solen skiner över staden. Annars regnar det mest. Till helgen bär det av upp till några berg ett stenkast längre bort, till La Clusaz. Där ska jag göra min entré i skidvärlden. Tidigare har det skrämt mig lite, att ställa sig i en backe utan att full koll på hur man manövrerar ett par skidor, men nu ser jag fram emot det som en kul sak!

Imorgon är det 25-årsdag. Nästan en tredjedel av livet förbi och än är jag inte färdig med mina förberedelser. Jag utbildar mig och står i för att eventuellt få ett jobb efteråt och vem vet hur mycket mer tid det kommer ta innan jag är färdig att ta klivet ut i det riktiga arbetslivet. Bara framtiden vet.

Nu ska jag gå och titta till min tvätt som jag tvättar här på Ifalpes-skolan. Det är låg standard på lägenheter att inte ha egen tvättmaskin tycker jag!

5 Kommentarer

 1. pelle

  gratulerar på födelsedagen! din gamle räv…:) Låter helt underbart uppe i bergen, antar du njuter av att slippa den norrländska bitande kylan, eller?
  du trivs och så eller du längtar kanske hem näääää tror jag inte. D

  Svara
 2. pelle

  gratulerar på födelsedagen! din gamle räv…:) Låter helt underbart uppe i bergen, antar du njuter av att slippa den norrländska bitande kylan, eller?
  du trivs och så eller du längtar kanske hem näääää tror jag inte. Du får lägga ut lite bilder från skidåkningen sen, vill dock inte se några brutna ben… Ska troligtvis också upp på ett par skidor om inte en alltför avlägsen framtid, ”d ä bar å åk”. Föressten vad gnäller du om,tvättmaskin i lägenhet. Har väntat på att få entvättid i 2-3 veckor nu och lik förbannat blir det kl 5 på morgonen. I allafall så får du ha en fortsatt trevlig födelsedag

  Svara
 3. Zarah

  grattis din gamla turk.

  Hoppas du har haft en riktigt mysig dag och att det blir mycket skidor i helgen :-)
  hoppas du har mysigt i france och att allt ar bra med dig och spraket. Hall oss uppdaterade.

  Kram min van

  Svara
 4. Frk Jonsson

  grattis på din dag papeltis din present verkar dröja på sig eftersom jag är sjukelisuk och inte har shoppat nåra frimärken.
  kramar i massor!

  Svara
 5. papelito

  tack för gratulationerna allihopa!

  pelle: jag både längtar tillbaka till norrland och vill aldrig mer se det. det är lätt att hata det man älskar, eller kanske att älska det man hatar :p det kommer garanterat bilder från skidåkningen! för övrigt är du välkommen ner hit för att åka skidor när du vill, om du har lite tid över. hoppas det går bra med studierna och allt annat annars! kram!

  zarah: min omtänksamma rumskamrat med flickvän lagade middag och köpte tårta åt mig, så det kändes lite som en födelsedag ska kännas. språket går sakta men säkert framåt, men jag måste nog försöka prata mer franska än vad jag har gjort hittills om det ska bli nåt.. får lära känna en äkta fransman kanske.. kram!

  jonsson: bättre sent än aldrig… inte kul att du är sjuk, hoppas det bättrar på sig snart. har du bestämt hur du ska göra med hästarna? eller det har du kanske skrivit i din blogg.. ska kolla där genast! kram!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *