Det lustigaste som folk har för sig

23 juni 2007 | Gammelhögen | 0 Kommentarer

Midsommarfirande är något av det lustigaste som folk har för sig i det här landet. Eller rättare sagt, det traditionella midsommarfirandet är det lustigaste som man kan göra i det här landet. Människor hoppar runt barfota i gröngräset runt en stor stång och leker grodor och grisar. Det är lite märkligt att just detta är en så stor del av den svenska nationalbilden. Men det är bra att människor hoppar omkring och är glada tycker jag. Synd att det bara är en gång om året.

Själv isolerade jag mig tillsammans med ett gäng vänner hemma hos J. Enda gången vi gick utanför dörren på midsommaraftonskvällen var när vi lekte lekar på den inhägnade bakgården. Skulle härmed vilja tacka J och Å för deras utmärkta festarrangörsinsats. Underbart att vara hemma i stan igen. Tråkigt att några gamla riddare saknades på festen dock.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *