Vinterkräksjuka

4 februari 2008 | Gammelhögen | 4 Kommentarer

I helgen slog vinterkräksjukan till i min mage. Jag har länge fruktat denna sjukdom, eftersom den får den drabbade att oerhört hastigt behöva kräkas. Och när jag stod på busshållplatsen på Slussen och skulle åka hem, var det precis så jag kände, att jag oerhört hastight behövde kräkas. Men kallsvetten avtog och jag lyckades ta mig ombord på bussen (stackars övriga passagerare, hoppas ni inte blev smittade). Halvvägs hem började kallsvetten komma tillbaka och jag var tvungen att kliva av eftersom det kändes som att faran var nära. Jag väntade ett tag innan jag hoppade på nästa buss för att fortsätta färden. Sedan dess har jag varit isolerad i min säng och mitt rum och knappt kunnat äta.

Svenska Dagbladet skriver så här om vinterkräksjukan:

Vanliga symtom är häftiga kräkningar, diarré, buksmärtor, feber, huvudvärk och muskelsmärtor. De flesta blir friska efter 1-5 dygn och dödsfall är ovanliga.

Just det sista gör att det känns lite hoppfullare.

4 Kommentarer

 1. C

  Krya på dig, pojken min!

  Svara
 2. papelito

  c: tack flickan :)

  Svara
 3. Mamma

  Stackar dej. Hoppas det har flugit sin kos nu.

  Svara
 4. papelito

  mamma: det är mycket bättre nu kan jag säga!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *