Finaste kärlekshälsningen

12 november 2012 | Vara människa | 7 Kommentarer

När morgonen är mörk och kvällen är mörk och det däremellan är kontorstid vid skrivbordet. Då plockar jag fram ett minne från i somras då min nyblivna sambo – och redan då flickvän – plockade rosa blad med sina bara händer och lade nedanför min balkong. Det värmer fortfarande mitt hjärta.

7 Kommentarer

 1. Alexandra

  Det har aldrig varit lätt att yttra de orden på ett sätt som består länge och på riktigt, men du drar fram en massa ideér och känslor som legat och väntat på rätt tillfälle. Jag menar det varenda gång du hör mig säga det!

  Svara
 2. Ylva

  Det kan man väl kalla kärlek!! Glöm inte att vårda den. Det är ju så enkelt
  när den är ny men sen är det inte alltid så.

  Svara
 3. papelito

  Vi försöker vårda den så gott vi kan. Men visst är det så.

  Svara
 4. Alexandra

  Än så länge är det lätt att visa min kärlek till Patrik. Jag kan ju bara tala för mig själv, men Patrik visar på sina sätt. Även om han inte målat en tavla, lärt sig en noga utvald låt på gitarr eller samlat ihop många många blomblad. Jag har aldrig haft sån här inspiration förut, det är Patrik som rotat fram den sidan av mig. :D

  Svara
 5. papelito

  Jag är väldigt tacksam att du gör det :) Var det här samtidigt en hint om att jag bör skärpa mig? ;)

  Svara
 6. Alexandra

  Ja, det bör du kanske om du tar åt dig…. :P

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *