Snö på gång

Då var det snart dags igen. Jag hittade en artikel om snöfall på vk.se och faktum är att det har varit minusgrader här på natten så det dröjer kanske inte så länge förrän snön ockuperar även Ume. Missminner jag mig om jag påstår att det bara var en månad sedan jag gick i shorts ute? Om jag fick bestämma skulle jag göra så att sommaren varar från början av april till och med oktober, man vill ju inte ha längre vinter än sommar.

0

6 kommentarer

  1. Vill du ha längre sommar än vinter får du flytta från Sverige. Att du sen flyttade från Skåne upp ”där uppe någonstans” kanske inte ska nämnas, för det gör ju inte sommaren längre direkt. I alla fall inte för din del =P.

  2. katja: du tror att d e så? :p men att jag bor här uppe kanske gör sommaren lite längre för andra folk som tänker att ”haha, han har redan vinter! ja vi har ju iaf lite sommar kvar här..” ..men som du säger så hjälper ju inte d mej så mycke..*försöker vara positiv*

  3. Skärp dig. Det kommer vara höst resten av året! :D

  4. granne: hehe..d kan man ju hoppas..

  5. Äh, ta du på dej shortsen igen,,du kan väl låtsas det fortfarande är sommar,,,,eller? *skratt*

  6. rita: jag ska ta o göra d! :D d skadar ju inte att försöka..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *