Ny våning

15 februari 2010 | Vara människa | 0 Kommentarer

100215

Igår var det dags. På den tjugoåttonde födelsedagen flyttade jag in i min nya lägenhet. Kanske den första lägenhet som har känts som bara min egen. Ingen lånad lägenhet, ingen studentlägenhet, ingen delad lägenhet. Utan min egen helt i mitt våld.

Stor balkong, stor klädkammare, mellanlitet sovrum, halvstort vardagsrum, lagom kök och tillräckligt badrum. Nymålat och fint tack vare bror M. Trevligt område en bit utanför centrum, men nära till stan. Kan se havet om jag står på tårna, trots att jag bara bor på andra våningen.

Färden fram till inflytt har varit tuff. Bror M har fått genomlida mycket för att hjälpa mig. Inte förrän igår kom bestick och andra köksattiraljer på plats. Men tack vare två ugnsplåtar och lite uppfinningsrikedom har vi fixat mat. När vi skulle äta hamburgare och pommes täljde bror M till fyra pinnar av en golvplanka, perfekta att äta med om man inte slickade på dem. Tillhörande bearnaisesås hällde vi på ett stycke skyddspapp.

I kväll ska jag fortsätta skruva ihop min säng. Två timmar tog det att skruva ihop hälften. Gissa om det var Ikea.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *